Sugerowana cena detaliczna
Najniższa cena tego produktu z ostatnich 30 dni przed obecną obniżką.
Sugerowana cena detaliczna
Najniższa cena tego produktu z ostatnich 30 dni przed obecną obniżką.
Elastyczny, gładki materiał idealnie dopasowuję się do ciała, zapewniając swobodę ruchów podczas aktywności. Szeroka gumka z dodatkowym ściągaczem w pasie gwarantuje doskonałe dopasowanie. Leginsy posiadają strefy panelu meshowego zapewniające odpowiednią wentylacje oraz płaskie szwy redukujące obtarcia. Dwie kieszenie boczne oraz zasuwana kieszonka z tyłu. Wykonane z wysokiej jakości materiałów z zastosowaniem technologii: NB DRY X.
Numer artykułu: | ST91753.1 |
Materiał: | 77% poliester, 23% spandex |
Kolor: | Niebieski |
Wybrali to najlepsi: | |
Technologie | NB Dry X |
Tabela rozmiarowa odzieży damskiej - New Balance
Rozmiar |
XS |
S |
M |
L |
XL |
Klatka piersiowa (cm) |
76-80 |
80-84 |
84-88 |
88-92 |
92-96 |
Talia (cm) |
60 |
64-68 |
72 |
76 |
80 |
Biodra (cm) |
84 |
88 |
92-96 |
100 |
104 |
Orientacyjny wzrost (cm) |
165,5 |
168 |
170,5 |
173 |
176,5 |
Funkcjonalne pliki cookie są absolutnie niezbędne do działania sklepu internetowego. Te pliki cookie przypisują unikalny losowy identyfikator do przeglądarki, dzięki czemu można zagwarantować niezakłócone zakupy podczas wielu odsłon strony.
Marketingowe pliki cookie są wykorzystywane do umieszczania reklam na stronie internetowej w sposób ukierunkowany i zindywidualizowany podczas kilku odsłon strony i sesji przeglądarki.
Śledzące pliki cookie pomagają operatorowi sklepu gromadzić i oceniać informacje o zachowaniu użytkowników na jego stronie internetowej.
Te pliki cookie są wykorzystywane do gromadzenia i przetwarzania informacji o korzystaniu z witryny przez użytkowników w celu późniejszej personalizacji reklam i/lub treści w innych kontekstach.
Usługowe pliki cookie są wykorzystywane w celu zapewnienia użytkownikowi dodatkowych ofert (np. czatów na żywo) na stronie internetowej. Informacje uzyskane za pośrednictwem tych usługowych plików cookie mogą być również dalej przetwarzane w celu analizy strony internetowej.