Sugerowana cena detaliczna
Najniższa cena tego produktu z ostatnich 30 dni przed obecną obniżką.
Sugerowana cena detaliczna
Najniższa cena tego produktu z ostatnich 30 dni przed obecną obniżką.
Unikalny na rynku produkt na kolano biegacza. Łagodzi ból kolana u biegacza spowodowany przeciążeniem pasma biodrowo-piszczelowego. Zapobiega tarciu naprężacza powięzi szerokiej o kłykieć boczny kości piszczelowej. Stabilizator kompresuje staw kolanowy, wykorzystując system elastycznych taśm stymulujących tor ruchu dla kolana. Wykonany z niezwykle cienkiego, przewiewnego materiału.
RK-1 Plus Right może być stosowany na lewą nogę, jeśli pojawia się ból po stronie przyśrodkowej lewego kolana.
ZASTOSOWANIE
CECHY PRODUKTU
Zmierz obwód 10 cm powyżej środka rzepki. Jeśli wypada pomiędzy dwoma rozmiarami, wybierz większy.
Numer artykułu: | ST85344.1 |
Tabela rozmiarowa Stabilizatorów - ZAMST
Rozmiar |
OBWÓD STAWU SKOKOWEGO |
|
centymetry |
cale |
|
S |
26-29 |
10.25-11.5 |
M |
29-32 |
11.5-12.75 |
L |
32-35 |
12.75-13.75 |
XL |
35-38 |
13.75-15 |
Funkcjonalne pliki cookie są absolutnie niezbędne do działania sklepu internetowego. Te pliki cookie przypisują unikalny losowy identyfikator do przeglądarki, dzięki czemu można zagwarantować niezakłócone zakupy podczas wielu odsłon strony.
Marketingowe pliki cookie są wykorzystywane do umieszczania reklam na stronie internetowej w sposób ukierunkowany i zindywidualizowany podczas kilku odsłon strony i sesji przeglądarki.
Śledzące pliki cookie pomagają operatorowi sklepu gromadzić i oceniać informacje o zachowaniu użytkowników na jego stronie internetowej.
Te pliki cookie są wykorzystywane do gromadzenia i przetwarzania informacji o korzystaniu z witryny przez użytkowników w celu późniejszej personalizacji reklam i/lub treści w innych kontekstach.
Usługowe pliki cookie są wykorzystywane w celu zapewnienia użytkownikowi dodatkowych ofert (np. czatów na żywo) na stronie internetowej. Informacje uzyskane za pośrednictwem tych usługowych plików cookie mogą być również dalej przetwarzane w celu analizy strony internetowej.