Sugerowana cena detaliczna
Ilość | Cena jednostkowa |
---|---|
Od 18 szt. | 29,00 zł |
Sugerowana cena detaliczna
Ilość | Cena jednostkowa |
---|---|
Od 18 szt. | 29,00 zł |
Tretorn SERIE + to najwyższej jakości piłka skonstruowana jest w unikalnej technologii TRI-TEC. Zatwierdzone przez ITF.
Trzyczęściowa konstrukcja składa się ze specjalnego, cienkiego gumowego rdzenia, membrany łączącej oraz nowoczesnego, miękkiego filcu firmy Milliken.
- Właściwości najcieńszego rdzenia w kolekcji Tretorna sprawiają, że SERIE+ oferuje graczom wyjątkową kontrolę i czucie piłki.
- Membrana zabezpieczająca wytrzymałość piłki, utrzymując kompresje i równomierność odskoku 86% efektywniej niż niż w przypadku naturalnej gumy.
- Piłkę pokrywa najbardziej zaawansowany filc firmy Milliken będący kombinacją nylonu i naturalnej wełny z Nowej Zelandii.
- Piłka stworzone przy współpracy z graczami ATP. Produkowana jest w najnowocześniejszej na świecie fabryce piłek tenisowych, wybudowanej w Tajlandii.
Numer artykułu: | ST17525 |
Pakowane po (sztuk): | 4 |
Typ piłki: | ciśnieniowa |
Funkcjonalne pliki cookie są absolutnie niezbędne do działania sklepu internetowego. Te pliki cookie przypisują unikalny losowy identyfikator do przeglądarki, dzięki czemu można zagwarantować niezakłócone zakupy podczas wielu odsłon strony.
Marketingowe pliki cookie są wykorzystywane do umieszczania reklam na stronie internetowej w sposób ukierunkowany i zindywidualizowany podczas kilku odsłon strony i sesji przeglądarki.
Śledzące pliki cookie pomagają operatorowi sklepu gromadzić i oceniać informacje o zachowaniu użytkowników na jego stronie internetowej.
Te pliki cookie są wykorzystywane do gromadzenia i przetwarzania informacji o korzystaniu z witryny przez użytkowników w celu późniejszej personalizacji reklam i/lub treści w innych kontekstach.
Usługowe pliki cookie są wykorzystywane w celu zapewnienia użytkownikowi dodatkowych ofert (np. czatów na żywo) na stronie internetowej. Informacje uzyskane za pośrednictwem tych usługowych plików cookie mogą być również dalej przetwarzane w celu analizy strony internetowej.